Gouda sajtos mártogatós tormával - Kifőztük 2013.július

  • 2013.07.11.
  • 1

Ez a nyár nekem most a gyors és könnyen elkészíthető falatokról szól. Teljesen behálóztak a különféle ízú mártogatósok, a mellé ehető, szintén tunkolható finomságok. Ez a gouda sajtos változat már készült húsok mellé, szendvicsbe, pitával, grillezéskor vagy csak úgy magában sem utolsó! Elő a mártogatni valókkal!:)Hozzávalók 4 személyre:2 fokhagymagerezd1 újhagyma50 g Philadelphia krémsajt200 g reszelt Gouda sajt2 evőkanál reszelt torma2 teáskanál fehérborecet80 g tejszínsófrissen őrölt bors1. A krémsajtot összekeverjük a reszelt gouda sajttal.
2. A fokhagymagerezdeket lereszeljük, az újhagymát finomra vágjuk és hozzáadjuk a sajtos keverékünkhöz.
3. Belekeverjük a tormát, a fehérborecetet és a tejszínt is.
4. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
5. Minimum 1 órára hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek.6. Tálaláskor friss újhagymával és őrölt feketeborssal díszítjük, pitával, friss baguette-el, zöldségekkel tálaljuk.Kifőztük 2013. július