Epres, pisztáciás parfétorta mindenmentesen - tej, cukor és főzés nélkül

  • 2013.05.30.
  • 9

Bár most még elég esős az idő, reméljük, hogy a hétvégére kapunk egy kis napsütéses meleget, és biztos, ami biztos alapon, a napsütéshez kívánok Nektek egy kis hűvös desszertet is. Az utóbbi időben kissé megszaporodtak az oldalamon a fagylaltreceptek, de hát nincs mit tenni, ha olyan szép epret kapok minden hétvégén a sarki zöldségesnél... Z már egy ideje tett célzásokat, hogy ugyan, készítsek már valamikor pisztáciás sütit/fagyit is, mert nagy kedvence, és eddig a hazai dolgok mindig sokkal finomabbak voltak a boltiaknál... :) Szóval, ahogy a nagyon csokis torta elég csokis lett, úgy ez az epres-pisztáciás fagyi is elég pisztáciásra sikerült.Olvass tovább!