Joghurtos citromsütemény

  • 2013.04.29.
  • 3

Mióta megvan az új kávéfőzőm, nagyon jól esik hétvégente a hosszú kávém mellé valami péksüteményt reggelizni, és ez a citromos sütemény az egyik favorit. Nagyon jó a textúrája, ha tényleg figyelsz arra, hogy az elején a tojást jó habosra felverd, akkor pillekönnyű lesz a végeredmény. Én saját citromot használtam hozzá, aminek nem kezelem semmivel a héját, ha ilyenetek nincs, akkor a boltban olyat keressetek, amin fel van tüntetve, hogy alapos tisztítás után emberi fogyasztásra alkalmas a héja. A recept eredetijét a Kifőztük magazin májusi számában találjátok, ami IDE kattintva, belépés után letölthető.Szeletelve nyugodtan lehet fagyasztani is, de jól becsomagolva pár napig még friss marad a hűvös konyhában is.Ezzel a recepttel teszteltem le az új szilikon formámat, amit a Sütivarázs magazinhoz adtak, hááát, lehet, hogy megmaradok a jó öreg fémnél, vajazással, morzsázással együtt, ezt pedig befogom parfésnak, mert semmi tartása nincs. Kár érte. Erre tovább >>>