A chocoMe új őszi kollekciója

  • 2018.09.07.
  • 7

Megjelent a chocoMe 2018-as őszi kollekciója: a
chocoMe manufaktúra hat
vadonatúj csokoládévarázslattal bűvöli el az ínyenceket.Háromféle ízben érkezik a chocoMe Petit 21, egy teljesen új termékkategória, amelyhez hasonlót eddig nem gyártott a chocoMe, illetve – a kivételes technológiából adódóan – nemzetközi szinten is kuriózumnak számít a csokoládékészítés piacán. A legújabb csokoládécsodának már a neve is könnyed kifinomultságot közvetít: a francia „petit“ azaz „kicsi, pici“, a dobozban megtalálható csokoládélapok méretét, a 21-es szám pedig mennyiségüket jelöli.A mindössze 5 mm vékonyságú
lapocskák valódi meglepetést tartogatnak, ugyanis töltelék van bennük. A chocoMe logót megformáló
falatok megtöltéséhez speciális technológia szükséges, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen munkafolyamaton belül kerüljön öntőformába a csokoládé kéreg és tölteléke.A Petit21 ízvariánsai:Étcsokoládé lapocskák karamell és yuzu töltelékkel – ebben a
karamell és a japánban népszerű citrusféle randevúja valósul meg.Étcsokoládé lapocskák karamell és passion fruit töltelékkel, fekete szezámmaggal.A mogyorós ízek rajongói is újabb kedvencre találhatnak: a
tejcsokoládé lapocskák piemontei mogyoró praliné és Etióp Harrar kávé töltelékkel eszményi és legmagasabb minőségű
alapelemeiből szintén valódi desszertálom született.Az új fejlesztéseken túl a nemzetközi sikerű, örök kedvenc Raffinée termékcsaládba megérkezik még három újdonság: a Ruby kakaóbabból készített csokoládéval bevont szicíliai mandula, amely nem csak ellenállhatatlanul finom, de csokoládéalapja is rendhagyó:
ez a világ 4. csokoládétípusaként emlegetett Ruby, amely különleges gyártási eljárásnak köszönheti egyedülálló, rubinvörös színét és ínycsiklandó ízét, amely mentes bármilyen színezéktől vagy aromától. A
gyümölcsösséget a manufaktúra egy csipet liofilizált málna és eper hozzáadásával fokozza.A másik Raffinée újdonság egy újabb Raffinée 4 válogatás, amely egy korábbi, azonos nevet viselő válogatás sikere nyomán született: ebben a négyes összeállításban a tej-, a fehér-, a szőke- és a ruby csokoládé mesternégyesé a főszerep.A
Voilé család új tagja
a chocoMe Voilé Mangó, amelynek
alapeleme az aszalt gyümölcs, amely egyenesen Thaiföldről érkezik és különleges kezelésének, a mangó juice-ban áztatásnak köszönhetően kivételesen kellemes textúrával rendelkezik, így válik tökéletes párjává az intenzív kakaós ízjegyekkel rendelkező, francia 70%-os kakaótartalmú étcsokoládénak.Volt szerencsém mindet megkóstolni, elhihetitek, hogy ellenállhatatlanok!A bejegyzést a chocoMe szponzorálta, köszönet érte.