Ricottás lillafüredi füstölt pisztrángkrém

  • 2018.04.28.
  • 1

Az alábbi füstölt pisztráng krémet sajtkrém, vagy mascarpone helyett szarvasi ricottával készítem és boldogan kenem a puffasztott rizs szeletre, ami mostanság a „mindennapi kenyerem”.Hozzávalók:1 lillafüredi füstölt pisztráng250 ricotta2 mokkáskanál (házi) tejszínes, reszelt torma1 salotta, vagy kis fej lilahagyma, aprítvafrissen őrölt borsfél citrom reszelt héjaízlés szerint frissen facsart citromléA pisztráng bőrét lefejtem, kifilézem a halat és késes robotgépben összedolgozom a többi hozzávalóval. Puffasztott rizs szeletre (vagy pirítósra) kenve fogyasztom, de finom angol zellerrel mártogatva, paradicsommal, paprikával.Itt egy hedonista változat.Ha tetszett a bejegyzés és megosztod, megköszönöm. Ha még nem lájkoltad a blog facebook oldalát,
ITT megteheted. Instagramon is
követhetsz,
mostanában ott sokkal aktívabb vagyok.