Fetás, mozzarellás, újhagymás töltött gomba fekete olajbogyóval

  • 2016.12.08.
  • 7

Imádom a gombát. A vadgombákat különösen, de ha szép csiperkét látok a piacon, vagy a boltban, általában veszek, „majd lesz valami belőle” címmel... leggyakrabban töltött gombaként végzik, a töltelék meg az lesz, amit épp találok a hűtőben.Most feta, újhagyma és mozzarella került a (csiperke) kalapba, meg némi fekete, magozott olajbogyó, ami nem rontott rajta. Sőt.Hozzávalók :gomba (csiperke, vagy barna csiperke)pár szál újhagymafeta sajtmozzarellafrissen őrölt borsmaréknyi fekete, magozott olajbogyókis csokor petrezselyemzöld, a tálaláshozA konyhakész gombák szárát eltávolítom, helyükre teszek a kis kockákra vágott fetából, mozzarellából és aprított újhagymából, meg dugdosok mindegyikbe 1-2 szem olajbogyót. Sütőtálba helyezem, tekerek rájuk borsot és
200 C-fokos sütőben addig sütöm, míg megolvad a sajt és picit megpirul a teteje.
Aprított petrezselyemzölddel megszórva, egy pohár száraz fehérborral tálalom.További töltött gomba receptek ITT.Ha
tetszett a bejegyzés, csatlakozz te is Gabojsza konyhája Facebook közösségéhez:
itt.
Kattintsd a
Tetszik gomb legördülő menüjében
az
Értesítéseket kérek
fület, mert csak így jutnak el hozzád a friss tartalmak. Az Instagramon
gabojszagyepes
néven találsz meg.