Sonkás-gombás-kukoricás tészta tejszínnel

  • 2016.10.07.
  • 7

Ez egy nagyon ízletes, és gyors étel. Nem vicc, 20 perc alatt kész van! Míg a tésztavíz forr, addig a sonkát fel lehet kockázni, és már mehet is egy serpenyőbe a sonka, gomba, kukorica, tejszín négyes, amit már csak fűszerezni kell, és összeforralni.Lehet, hogy a tészta tovább fog főni, mint ez. Egy hosszú, és fárasztó nap után ez az étel tuti befutó, mert extra gyorsan megvan kicsi időráfordítással, és biztos, hogy mindenki megnyalja majd mind a tíz ujját, miután evett belőle! :-) Mi jól belakmároztunk ebből, savanyúsággal isteni! Benedek kétszer is kért - amúgy is nagyon tésztás. De jöjjön is a recept.Hozzávalók a sonkás-gombás-kukoricás tésztához:- 15 dkg füstölt sonka- 20 dkg gomba- 1 doboz kukoricakonzerv- 50 dkg tészta- 5 dl főzőtejszín- konyhasó- bors- oregánó- petrezselyemlevélSonkás-gombás-kukoricás tészta tejszínnel elkészítése:A tésztát főzzük ki sós vízben, majd szűrjük le. A kockákra vágott sonkát a gombaszeletekkel, a kukoricával, és a tejszínnel főzzük össze, ízesítsük, majd keverjük össze a kifőtt, leszűrt tésztával. Reszeljünk egy kis sajtot a tetejére, és már fogyasztható is. Jó étvágyat! :-)