Málnás brownie

  • 2013.05.22.
  • 5

Vad csokisoknak. Málnás, nem epres. Lehet, hogy piros - piros, de attól még nem ugyanaz a kettő. A málnás cheesecake brownie sem véletlenül málnás. Eperrel készítve fele élmény. Sőt. De komolyan. Tehát ez is málnás. Momentán még mirelit málnás, dehát egyszer azt is el kell pusztítani, nemdebár?
A legújabb good foodban volt egy recept, ami az ötletet adta, csak fele cukorral készült ahhoz képest.Hozzávalók:125 g vaj100 g étcsoki50 g tejcsoki100 g cukor (nálam most barna cukor)2 tojás70 g liszt25 g kakaópor100-200 g málna (mirelit jelenleg)0. Előmelegítjük a sütőt 180 fokra és előkészítünk egy sütőformát (kb. 20x20-as), sütőpapírral béleljük ki. A málnát kiolvasztjuk.1. A vajat egy lábasban megolvasztjuk, majd hozzáadjuk a csokikockákat és a cukrot és összeolvasztjuk. Kevergetjük közben, le ne égjen véletlenül a drága jó kis csokikánk.2. Egyesével belekeverjük a tojásokat, majd mehet hozzá a liszt és a kakaópor is. A végén hozzákeverjük a málna felét és átöntjük a sütőformába. A tetejére rászórjuk a többi málnát.3. Kb. 30 percig sütjük, ha kicsit szilárdabbra szeretnénk, akkor 35 percig. Teljesen kihűlve tálaljuk.