Joghurthab maracujával, málnával, csokival és kakaóbabtörettel

  • 2019.11.28.
  • 5

Gyors desszertnek vagy akár reggelire készíthetünk joghurthabot. Tegyünk rá mindenféle finomságot, ami éppen akad otthon: nálam most passiógyümölcs, fagyasztott málna, kakaóbab töret, Callebaut étcsokoládé
csepp.Hozzávalók (2 adaghoz):100 ml tejszín kemény habbá verve200 g görög joghurt, vagy egyéb krémes sűrű natúr joghurtegy kevés méz/agavé vagy porcukor ízlés szerint1-2 maracuja2 marék málnaegy kevés kakaóbab töret és Callebaut étcsokoládé cseppA kemény habbá vert tejszínt óvatosan a görög joghurthoz forgatom egy spatula segítségével. Csurgatok bele egy kevés mézet. Az elkészült joghurthabot két tálkába kanalazom, vagy pohárba is tehetem rétegezve, akkor előbb a joghurthab felét, rá gyümölcs, aztán a hab másik fele. Maracuját kanalazok rá, megszórom málnával, kakaóbab törettel és csokival.