Snidlinges tojáskrém

  • 2017.04.11.
  • 4

Végre a piacon megjelentek a friss zöldek: van metélőhagyma és saláták minden mennyiségben. Ha húsvét, akkor tojás vagy répa. Ezúttal egy tojáskrém, ami előételnek vagy vacsorára tökéletes.Ha répa, akkor EZT a répatortát érdemes megsütni.Hozzávalók (2-4 adaghoz, attól függően, hogy előételnek vagy vacsorára szánjuk):3 főtt tojás apróra reszelve1 csokor apróra vágott snidling1.5 ek. dijoni mustár (enyhén csípős)2 ek. tejfölsóA reszelt tojást összekeverem a mustárral, a tejföllel és a metélőhagymával, majd sózom. Mártogatósként grissinivel lehet tálalni, vagy friss kenyérrel. Vendégváróként előre elkészíthető. Hűtőben 1-2 napot eláll. Jól passzol mellé a friss saláta és retek.