Mikrós csoki torta eperrel, vanilia krémmel

  • 2014.06.07.
  • 1


Hozzávalók
Fogyókúrázók ne figyeljenek ide :-)
6 db egész tojás4 dl (40 dkg) cukor4 dl (25 dkg) liszt4 dl ( 15 dkg) cukrozott kakaó2 dl olaj

Egy hosszúkás jénait (vagy bármilyen magas szélű mikrózható edényt) előkészítünk, és az összes hozzávalókat összekeverve a sütőedénybe boritjuk. 800 W-on, 10 perc alatt a mikróban készre sül.
Azonnal kiborítjuk egy megfelelő méretű tálcára.
Jó látni sülés közben, amikor a közepénél a csoki kibuggyan a torta tetejére és elterül rajta.
Nem volt elélg a finomság, így egy adag földiepret felszeletelünk és rárakjuk a tortára, majd az élvezeteket tovább folytatva, készíthetünk hozzé - ízlésünknek megfelelően - vanilia krémet. Természetesen eper, és vaniliakrém nélkül is finom, de így a legfantasztikusabb. Hogy kiszárad, vagy sem arra nem tudok választ adni, mert elfogyott.

Címkék

Torták Csoki Torta