Polentapizza

  • 2011.12.16.
  • 0

Finom, egyszerű ebéd vagy vacsora. Ha tartjuk a gabona napokat, szombatra kiválóan alkalmas. A feltét lehet bármi, amit a pizzára szoktunk tenni. Én most az alábbi verzióban készítettem.Hozzávalók:1 bögre kukoricadara2 dl passata1 darabolt paradicsom konzervfűszerek (oregano, bazsalikom, borsikafű, stb)1 szál gabonakolbászsajt reszelve (növényi, vagy én pizzamozarellát használtam)A kukoricadarát megfőzöm enyhén sós vízben. Mikor puha, egy kisebb méretű lapos sütőtálba öntöm és elsimítom. Ekkor ráöntöm a befűszerezett passata és darabolt paradicsom keverékét. Rámorzsolom a gabonakolbászt majd megszórom reszelt sajttal és sütőben 200 fokon úgy 20 perc alatt készre sütöm.

Címkék

Kukorica