Blogkóstoló 16. - Összefoglaló

  • 2014.05.17.
  • 8

Először is köszönöm szépen, hogy velem játszottatok. Nagyon örülök, hogy jobbnál-jobb és változatosabb receptek érkeztek, sőt több paleo-s is. 38-an játszottunk és volt, aki már a sorsolás után szinte azonnal küldte a receptet. Szerencsére senki sem maradt ki, mindenki kóstolt a kisorsolt párjától.Egy dolgot sajnálok nagyon, hogy nem tudom ezeket a finomságokat sorra megkóstolni.Íme akkor a játékra érkezett fotók és receptek:1.) Pitelány (Tűpárna és habverő) Mni-től választott egy Raffaello szeletet, amit átalakított, úgy hogy a paleo étrendbe is beilleszthető legyen. Annak ellenére, hogy nincs rajta húsvéti díszítés, nagyon is megállja a helyét az ünnepi asztalon.Raffaello szelet paleosítva - Tűpárna és habverő2.) Sherpa (Sherpa konyhája) kedves barátnőjétől, Erikától (Életinfo) válogatott jó sokáig, de ennek ellenére igencsak gyorsan küldte az elkészített receptet. Szerencsére megtalálta gyerekkora ízét az elkészített péksüteményben.
Pacsni - Sherpa konyhája3.) Kisildi részére saját magamat sorsoltam szerencsétlenségére, mert a figyelmetlenségem miatt a receptemből kimaradt a tojás (illetve csak a hozzávalók közül, mert a leírásban szerepelt, ezért inkább kihagyta), amit a krémbe kellett volna tenni. A bonyodalmak ellenére mégis meg volt elégedve a végeredménnyel. Mivel nálam elég sok a torta, ő is azt választott.
Borkrémes torta - Kisildi4.) Éva a Takarékos konyha háziasszonya Csigabige blogjáról válogatott. Sikerült számára kedvenc hozzávalókból (fahéj és szilvalekvár) álló muffin receptet találni. Sőt nagyon szép húsvéti díszítést kaptak a sütemények.Fahéjas-szilvás muffin - Takarékos konyha5.) Fűszermánia Gabi egy különleges túrógombóc receptet választott a neki sorsolt Konyhavirtuóz blogjáról, melyhez készített az igazán finomnak kinéző joghurtos mártást.Túrógombóc mogyoróbundában - Fűszermánia6.) Marisz a Tortafüggő blog háziasszonya egy tortát választott Gerdi-től. Ez a gyönyörű torta készült nemcsak a Blogkóstolóra, hanem főként a fia 42. születésnapjára. Itt is kívánok sok boldogságot neki. Mivel sajnos szegény Marisz beteg volt, fontosnak tartotta, hogy a recept elkészítése ne vegyen sok időt igénybe.
Túrókrémes epertorta - Tortafüggő Marisz7.) Következzék Borso (Borsó receptjei), akihez benéztem és egy csodaszép vaníliás karika nézett szembe velem (nyammm). No de nem is ez a lényeg, hanem hogy részére Mandula konyha került kisorsolásra, ahonnan egy nagyon finom syrniki receptet választott, melyet citromos házi tejfölt tálalt.