Adventi koszorú a konyha kincseiből, 10 perc alatt

  • 2017.12.03.
  • 4


Nálunk családi hagyomány, hogy az adventi koszorú minden évben otthon készül. Tavaly spontán fűszerekből készítettem, az idén szintén a konyhában ötleteltem. Mi lenne, ha természetes alapanyagokat használnánk fel, de nemcsak fűszereket? Így került kis edényekbe, chia mag, hajdina, szárított rózsaszirom és lestyán, majd mindegyik közepébe a teamécses. Képzeletünknek semmi sem szabhat határt, használhatunk még mákot, vöröslencsét, babot, fűszerpaprikát, szegfűszeget  vagy akár sárgaborsót is. A szépsége az egyszerűségében rejlik és abban, hogy az adventi várakozásban a főzés iránti szeretet is benne van.
Hozzávalók:4 teamécses4 kerámia edénytermések, fűszerek, szárított virágok