Füstölt tokhalfilé paradicsomos ruccola salátával 10 perc alatt

  • 2017.01.04.
  • 5

A hétköznapi rohanásban nincs is jobb egy könnyen és gyorsan elkészíthető ételnél. Mindössze vegyük meg a hozzávalókat, majd otthon 10 perc alatt készítsük el az ételt, végül nem marad más hátra minthogy jóízűen fogyasszuk el. Ajánlom a receptet a tokhal szerelmeseinek!Hozzávalók: /2 főre/10 dkg füstölt tokhalfilé4 marék ruccola1 fej lilahagyma2 paradicsom2 ek. olívaolaj1 citrom kifacsart leve1 tk. mézElkészítés:A paradicsomot és megpucolt lilahagymát vágjuk fel kisebb szeletekre és adjuk hozzá a ruccolához, majd készítsük el a saláta dresszingjét. Egy bögrében keverjük össze az olívaolajat, a mézzel és a citrom kifacsart levével és öntsük rá a salátára. Végül a salátát tálaljuk a tokhal szeletekkel és egy pohár száraz vörösbort is ajánlok hozzá.Jó étvágyat!