Kávés mandulás pohárkrém

  • 2019.10.17.
  • 9

Két tojásból, etritritből és mandulalisztből piskótát sütöttem és kávés joghurtkrémmel poharakba rétegeztem. Finom lett!Kávés mandulás pohárkrémHozzávalók: (2 pohárhoz)400 g görög joghurtédesítő ízlés szerintfél dl kávémandulalisztes piskótakocka1 marék pirított mandulapehely Elkészítés:A görög joghurtot kikeverjük az édesítővel és a kávéval. A pohár aljára teszünk egy kanál kávés krémet, majd követezik a mandulás piskótakocka. Ezt követően krém jön, majd ismét mandulás piskótakocka és krémmel zárjuk a rétegzést. A pohárkrém tetejét pirított mandulapehellyel díszítjük. Egy kevés időre hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.