Fűszeres kolbász mustáros tésztában sütve - paleo

  • 2015.05.02.
  • 6

Finom hétvégi reggeli, de salátával ebédre, vacsorára is nagyon finom, remekül lehet csomagolni is. Tészta receptje ugyanaz, mint a puha kolbászkrémes kiflinél és a pizzás csigánál.Hozzávalók:12 dkg szezámmagliszt5 dkg tápióka keményítő2 dkg kókuszliszt2 púpozott ek. útifűmaghéj1/2 tk. só1/2 tk. szódabikarbóna2,5 dl forró víz1 tk. citromlé1 ek. zsír vagy kókuszolajA töltelékhez:4-5 ek. mustár10-12 db grillkolbász vagy virsliA száraz hozzávalókat mind vegyítsd el egy tálban, kevergetés közben öntsd hozzá a citromlével elkevert forró vizet, majd add hozzá a zsírt is. Keverd jól össze, hagyd kicsit hűlni, majd a kezeddel gyúrd át. Sütőpapíron vagy szilikonos lapon
nyújtsd ki 2-3 mm vastagra. Nem kell alálisztezni, jól kezelhető a tészta. Kend meg mustárral majd vágd fel vékony csíkokra, tekerd be vele a kolbászokat egyenként. Tedd őket sütőpapíros tepsire, előmelegített 180 fokos sütőben süsd kb. 18-20 percig, lehet tovább is, akkor jobban megpirul. Troll a konyhámban a facebookon is, akinek van kedve ott is követhet:) Aki pedig szeretné megrendelni a könyvemet, kattintson ide.