Tormás füstöltpisztráng krém

  • 2017.04.22.
  • 2


Ha maradt meg húsvétról torma, már csak egy lépés ez a remek halkrém. A füstölt pisztráng remekül harmonizál a tormával. Krémmé kavarva, pirítóson különleges vendégváró, party falatka, vagy elegáns vacsora a kedvesünkkel, családunkkal.
Ismét egy jó példa arra, hogy egy ínyenc vacsorához nem (feltétlenül) kell sok hozzávaló és szofisztikált eljárások sora.
Alma-és citrom szeletekkel díszítve igazi különlegesség.
A recept megjelent az Erdélyi konyha áprilisi számában.


Hozzávalók: 15 dkg füstölt pisztráng
10 dkg krémsajt
3 evőkanál ecetes torma
egy fél citrom leve
só, bors
petrezselyemzöld
Tálaláshoz: alma és citrom szeletek

Elkészítés

Az ecetes tormát leszűröm.
A többi hozzávalóval együtt késes aprítóba teszem és krémesre kavarom.