Rukkolasaláta gránátalmával és diós sajttal

  • 2015.01.25.
  • 0

Nagyon büszke vagyok erre a
salátára, mert én találtam ki. Benéztem a hűtőbe tanácstalanul, aztán egy perc múlva heuréka-élményben volt részem. :)Ráadásul nagyon szép és finom együtt ez a három összetevő. Még az öntetet is kihagytam, az ecet (citromlé) szerepét a gránátalma tölti be, az olajét pedig a diós sajt. Ez utóbbi kézműves termék, a szomszéd faluban készül és házhoz jön. Igyekszem támogatni a jó helyi kezdeményezéseket. Egyre több jó van.
Hozzávalók: 4 marék rukkola










1 kisebb gránátalma










15 dkg diós friss sajtElkészítés: A rukkolát megmosom, megszárítom. A gránátalma magokat kivarázsolom a héjából. A sajtot felkockázom. Mindent összekeverek és kész is van. Erre mondják, hogy nem is recept, csak egy ötlet.A tányér másik felén aranyló finomságot hamarosan közelebbről is megmutatom.
Nini