2. blogszületésnapom egy kis nyereménnyel :)

  • 2013.11.24.
  • 0

Rohamléptekben halad az idő, a lányaim már-6, és majdnem-4 évesek, valamint a blogomon is nyomot hagyott az idő, pont ma 2 éves! :)Sok minden történt azóta, hogy megírtam az 1. blogszülinapomra vonatkozó bejegyzést...Nem szeretnélek Titeket statisztikával untatni, de - hála Nektek! - rengeteg megjegyzést és pozitív visszajelzést kaptam a munkámról és megduplázódott a blogom látogatottsága is a 2. évben. Így aztán a posztolási kedvem töretlen.
:)De ami a legfontosabb számomra, hogy két nagyszerű blog-játéknak is a házigazdája lehettem,a SAD (Süss!Alkoss!Díszíts!) 13., és
a Blogksótoló 12. fordulójának!
Ezenkívül segítettem Selectfood Aliznak csokorba gyűjteni
a "Fő az egészség!" játék posztjait is.Hálám jeléül összeállítottam egy kis ajándékcsomagot (karácsonyi terítő, muffin kapszlik, csillag formájú szilikon sütőformácskák, kekszdekoráló készlet), amit azok között fogok kisorsolni, akik megjegyzést hagynak ennél a bejegyzésnél kedd (nov. 26.)este 8 óráig. :)Megjegyzésre fel hát mindenki, és köszönöm a támogatásotokat és azt, hogy befogadtatok magatok közé ebbe a virtuális gasztro-világba! :)