Szilvás lepény (Vánczaprojekt)

  • 2013.08.17.
  • 2


Még nem friss szilvából ugyan - hanem a fagyasztó mélyéből - de elkészült nálam a héten ez a finomságos szilvás lepény Mónika Váncza receptjei közül, innen. /Ha már szuper ajándékcsomagot nyertem a Szilasfood-tól, ki is kellett próbálnom belőle néhány dolgot nyomban! ;-)/ Puha és szaftos sütemény a végeredmény, mindenkinek csak ajánlani tudom.A recepthez annyit fűznék hozzá, hogy 180 fokon sütöttem 25 percen keresztül egy 26x38-as tepsiben. Garantált siker! ;-)Remélem, hogy az idén lesz bőséges szilvatermésünk és főzhetünk újból igazi, üstben készült szilvalekvárt, mert az előző főzésből már nincs egy csepp sem. Ilyen fotókra vágyom friss kivitelben. :-D :