Csokoládés-epres brownie - boldogsághormon az esős napokra...:)

  • 2013.06.01.
  • 7


A minap nagyon megtetszett egy recept - "Csokoládés-epres brownie" -, amit a Facebook-on az Édességrajongók klubjában posztolt Csaba, a gyomber.hu-ról. Persze az internet nem akart működni amikor sütni akartam, ezért a már jól bevált brownie receptemet használtam - eperrel.Az eredmény: szájban elomló állag, tökéletes ízkombináció! :-)Utólag összehasonlítva Csaba és a saját receptemet - nagy különbség nem volt az összetevőkben és azok mennyiségében. Íme az én verzióm:Hozzávalók:19dkg vaj19dkg étcsokoládé3 tojás1 csomag vaníliás cukor25dkg nádcukor11dkg liszt1 csipet só15dkg eperA vajat és a csokoládét gőz felett összeolvasztottam, hagytam kicsit hűlni. A tojást a nádcukorral habosra kevertem. A csokoládés öntetet hozzáadtam a kikevert tojáshoz, majd a lisztet is a sóval. Sütőpapírral fedett tepsibe öntöttem, a tetejét bőven megszórtam tisztított, félbevágott eprekkel.18
fokon 20 perc alatt készre sütöttem.

Címkék

Brownie