Mentás-epres csokoládétorta - egy rágcsálóval....;-)

  • 2013.05.28.
  • 5


Amikor egy éve megláttam Mónika blogján az After Eight - epres csokoládétortát, megjegyeztem magamnak, hogy ezt feltétlenül elkészítem anyósom szülinapjára, aki imádja a mentás csokit.
El is jött újra a nagy alkalom és még szerencsém is volt, mert a Lidl-ben baráti áron vásároltam mentás csokilapocskákat, melyek szerintem egy az egyben ugyanolyan finomak mint "nagy testvérük", a méregdrága After Eight.
Tettem egy merész ígéretet márciusban, amikor az "Egérfogó tortámmal" ezüstérmet nyertem a Webcukrász versenyen: anyósom annyira irtózott a fondant-egeremtől, hogy "megfenyegettem", ráteszem a tortájára. Hát meg is tettem.....Még egy darabka csokilapocskát is adtam a mancsai közé, hogy majszolhasson... Szerencsére nagy hahotázás lett a vége a dolognak és az egeremmel is megbarátkozott...;-DDDIsten éltessen még egyszer Marika! :)(A receptet nem pötyögöm be újra, az első sorban be van linkelve, pontosan Móni receptje alapján készült!)Egyébként a torta rendkívül finom és rendkívül mentás volt! Féltem, hogy lesz akinek nem ízlik, de ilyen ember nem volt az asztal körül...;-DD