Medvehagymás-sajtos - és kakaós tekercs

  • 2013.04.22.
  • 1

Idén a férjem jóvoltából mi is medvehagyma-lázban égünk. Történt ugyanis, hogy a neten keresgélve olvasott a medvehagyma jótékony hatásairól. Na, azóta állandóan és többféleképpen fogyasztjuk: nyersen - szendvicsre szórva, tartármártás ízesítésére rántott hal mellé, pizzához juhtúróval, tejföllel elkeverve házi metélthez. Aztán megláttam Aledánál ezeket az ínycsiklandozó csigákat és nem is vártam sokáig, hamar elkészítettem.A recept itt található, én csupán annyit változtattam hogy kevesebb sajtos-hagymás tölteléket készítettem és a tészta harmadát olvasztott vajjal kentem és kakaóval szórtam meg. Veronikám ugyanis kakaós csigára áhítozott. :)A medvehagymáról Mónikánál olvashattok bővebben itt és Markánál itt.