Cajun csirkeszárnyak friss salátával

  • 2015.08.02.
  • 3


képHozzávalók :14 csirkeszárny1 evőkanál vörösborecet3 kávéskanál pirospaprika2 kávéskanál őrölt koriander1 kávéskanál őrölt római köményfél kávéskanál cayenne-borsfél kávéskanál só1 evőkanál olajA salátához :koktélparadicsomfejes salátafriss petrezselyemzöld Elkészítés :A csirkeszárnyakat megmossuk, és a hegyét lenyessük. Összekeverjük a paprikát, a koriandert, a cayenne-borsot, a köményt, a sót, a vörösborecetet és az olajat. A szárnyakat egyenletesen bekenjük az így elkészített fűszerkeverékkel, és előmelegített sütőben készre sütjük. Közben elkészítjük a salátát. A hozzávalókat felaprítjuk és összekeverjük, sóval és borssal ízesítjük.