Pásztor tarhonya "Ízőrzők" Szászvár

  • 2019.06.06.
  • 0

Hozzávalók:/mennyiséget nem írok/ vöröshagyma, sertészsír, szalonna, kolbász, burgonya, tarhonya, fűszerek: só, pirospaprika,/egyéb fűszert nem javasol a recept mivel a kolbász is fűszeres , én azért
kevés zeller zöldjét, karika paprikát és paradicsomot tettem bele/????Elkészítése:Apróra vágott szalonnát kevés zsírban
kisütöttem hozzátettem az apróra vágott vöröshagymát kevés sót szórtam rá és
együtt dinszteltem. Pirospaprikával megszórtam vizet öntöttem rá és
egy kisebb apróra vágott krumplit és a felkarikázott kolbászt tettem hozzá felöntöttem ismét kevés vízzel . Közben
a tarhonyát megpirítottam és a már forrásban lévő
krumpliba tettem
ha szükséges még vizet önthetünk rá mikor főtt már a tarhonyával is
fedővel letakartam és lezártam a gázt alatta így párolódott puhára ????Jó étvágyat !