Pudingos babapiskóta /sütés nélkül

  • 2018.08.01.
  • 8

kiegészítésként oda írhattam volna kevés cukorral:)Hozzávalók: kb. 10 db babapiskóta,
4 dl tej, 1 cs vaníliapuding, 1,5 evőkanál házi cappuccino por, 2 evőkanál kristálycukor, 2-3 dkg vaj/margarin, tetejére kakaópor és őrölt fahéj keveréke.Elkészítése: Kevés tejben elkevertem a pudingot ,
cappuccino port és a cukrot. A maradék tejet feltettem melegedni mikor már forró volt akkor öntöttem hozzá a keveréket amivel besűrítettem. Tűzhelyről levettem és hozzátettem a margarint addig kevertem még elolvadt. A babapiskótát feldaraboltam, kis edény aljába kanalaztam a pudingból
erre pakoltam rá a piskótát aminek a tetejére ismét pudingot tettem majd még egy sor
piskótát raktam
a forma közepére amit beborítottam ismét pudinggal.
Tetejét kakaópor és fahéj keverékével szórtam be
így tettem hűtőbe.Másnap kókuszreszeléket szórtam rá
és jött a kóstolás