Ribizlis desszert babapiskótával /sütés nélkül

  • 2018.07.05.
  • 9

Hozzávalók és elkészítése:hozzávalók
egy részének mennyiségét pontosan nem is tudom inkább csak kb. írom őket: 6 db babapiskóta, 1,5 dl tej, 1,5 evőkanál búzadara, 2 evőkanál porcukor, 1 teáskanál vaníliacukor, kb. 4 dkg margarin, 2 maroknyi mosott ribizli + tetejére. Tejbegrízt :
tejet
vaníliás cukorral
és a búzadarával elkészítettem
hagytam kicsit hűlni, margarint a porcukorral kikevertem és a langyos tejbegrízzel
összekevertem . Ebbe a krémbe kevertem bele óvatosan két maroknyi mosott lecsepegtetett ribizlit. Kb.másfél dl elkészített
instant kávéba mártogattam a piskótát amit üvegtálba raktam erre kanalaztam rá a grízes krémet és a megmaradt ribizlit tetejére szórtam
ezután hűtőbe tettem! A többit már gondolhatjátok mi következett:-))