Csirkemájkrém házilag "Gasztroangyal"

  • 2017.08.26.
  • 7

Egyszerű az elkészítése és nagyon finom!






















































































































Hozzávalók: 25 dkg csirkemáj, 25 dkg zsír/lehet sertés, liba, kacsa/, 1 nagyobb fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, fűszerek ízlés szerinti mennyiségben: só, bors, majoránna.Elkészítése: Megtisztítottam a májat feldaraboltam, hagymákat
pucolás után felkockáztam. Felforrósítottam a zsírt beletettem először a hagymákat kicsit dinszteltem majd rátettem a májat és
ízlés szerinti mennyiségben a fűszereket kevés csípős paprikát is szórtam bele.Addig sütöttem még a máj elkészült ez nem sok idő mivel a máj hamar megpuhul. Hagytam hűlni majd összeturmixoltam és tálkába öntöttem.Már ekkor is kóstoltam de vártam vele a teljes kihűlésig
nagyon finom!Jó étvágyat!