2017-ben is gondolok a téli napokra...
- 2017.08.07.
- 2
ezért
folyamatosan, apránként
igyekszem
a polcokat töltögetni mert a házilag eltett lekvárnál , lecsónál
nincs is jobb:)Az elkészítés meggynél baracklekvárnál a hagyományos módon Dzsemfix v. Haas segédletével kevés citromlé és cukor hozzáadásával készült. A többi tervezett egyéb finomságokat
belinkeltem fotók majd jönnek:-))/Paradicsomos szószoknál ebben az évben egyik esetben sem húztam le a paradicsom héját!/Eddig készültből mutatóba :
meggylekvár*
sárgabaracklekvár*szilvalekvár /hagyományosan/*Mazsolás szilvalekvár*
lecsó /hagyományosan/*
egyszerű paradicsomszósz kétféle ízesítéssel
*Ketchup*paradicsomos tésztaszósz
*fahéjas almadzsem
*
Téli napokra !!