Babos tészta "Gasztroangyal"

  • 2017.07.15.
  • 0














































































Hozzávalók: széles metélt tészta, 20 dkg tarka bab, 1 fej vöröshagyma, fűszerpaprika, 1 evőkanál zsír, só, őrölt bors.Elkészítése: Előző este beáztattam a babot, másnap enyhén sós vízbe feltettem főni. Zsírt felforrósítottam amibe tettem a
megpucolt
apró kockákra vágott vöröshagymát dinsztelni fűszerpaprikát őrölt borsot sót szórtam rá félretettem. Mikor puhára főtt a bab beletettem a széles metélt tésztát együtt főztem addig még a tészta is elkészült akkor leszűrtem és a hagymás keverékbe öntöttem összeforgattam
és tálaltam.-Szeretem a házilag gyúrt tésztákat
szoktam készíteni
de most bolti tésztát előnybe részesítettem:-))Jó étvágyat !