Tárkonyos babfőzelék burgonyarúddal

  • 2017.06.14.
  • 3





















































































Hozzávalók: 40 dkg sárga hüvelyű bab, 1 evőkanál szárított tárkony, 1 gerezd fokhagyma, 2 dl tejföl, 1 evőkanál liszt, só, őrölt bors.Elkészítése: /Fagyasztott babból készült / Edénybe öntöttem a babot amit felöntöttem annyi vízzel ami jól ellepte
tárkonyt és az összezúzott fokhagymát valamint sót tettem bele amivel puhára főztem . Tejfölt elkevertem a liszttel
és a bab főzőlevéből vettem ki keveset ezzel is elkevertem majd besűrítettem
a babot
kevés borssal ízesítettem
összeforraltam és már kész is volt.Burgonyarúd
receptje megtalálható itt , most annyi változtatással készítettem hogy kevés maradék reszelt sajtot is tettem bele.Jó étvágyat !