Eperkrémes babapiskóta /sütés nélkül

  • 2017.06.13.
  • 3





















































































Hozzávalók:
14 db babapiskóta, 20 dkg
eper, kis doboz tejföl,fél dl
tejszín, 1 evőkanál
cukor,darabka tejcsokoládé reszelve.












































































Elkészítése: Epret megtisztítottam majd többször átmostam lecsepegtettem. Pár darab epret félretettem a többit
turmixoltam.Tejfölt a cukorral és a turmixolt eperrel összekevertem
és a habnak felvert tejszínnel
óvatosan elkevertem. Üvegtál aljába pakoltam sorba a babapiskóta felét erre kanalaztam rá az epres krémből majd ismét piskóta
aminek a tetejére a maradék eperkrémet tettem. Reszelt csokoládéval szórtam meg a tetejét
és ráraktam a félretett epret így tettem
hűtőbe
másnapig. Ekkor jött a kóstolás:) Jó étvágyat!