Tojásnélküli teasütemény

  • 2017.04.24.
  • 0

Még ált. iskolás voltam (ami éppenséggel jó régen volt már:-)) mikor ezt a receptes könyvet kaptam amiből most ezt választottam próbasütésre!




































Hozzávalók:
20 dkg liszt6 dkg cukor12 dkg vaj*Elkészítése: A hozzávalókat összegyúrtam és vékonyra kinyújtottam ezután kerek
4,5 cm átmérőjű szaggatóval kiszaggattam. Fele mennyiség közepébe kisebb kiszúróval lyukat csináltam. Sütőpapírral bélelt tepsibe pakoltam
előmelegített sütőben 200 fokon 10' sütöttem. Mikor kihűlt lekvárral/ házi banános szilvalekvárral/ kentem meg a sima süteményt és a lyukast tettem tetejére porcukorral szórtam meg.
Nagyon finom!-Ui: Bár a recept nem írta de kénytelen voltam 1 evőkanál tejfölt tenni a tésztába
mert nem
akart összeállni!Jó étvágyat !