Rakott palacsinta

  • 2017.03.20.
  • 5

Egyszerű édesség amit bármilyen
töltelékkel készítjük az eredmény csakis
jó lehet ! Blogomban is megtalálható a csúsztatott palacsintától a különböző töltelékekkel készítettekig. Most egy egyszerű de mégis
kicsit eltérő formában készítettem el vasárnapi édességünknek !





















































































Hozzávalók: 11-12 db palacsinta, darált dió és cukor keveréke, sárgabaracklekvár, kevés csokoládé a tetejére és olaj a sütéshez.














































































Elkészítése: Nálam a palacsinta általában sósan készül ( tölteléktől elég édes a végeredmény). Elkészítettem a
receptem szerint a palacsintát. Tortaforma aljába tettem sütőpapírt erre pakoltam egyesével
egymásra a palacsinta tésztákat felváltva
egyiket darált dió-cukor keverékével szórtam meg a következőt lekvárral kentem meg . A tetejét beborítottam
tésztával és előmelegített
forró sütőbe tettem
8' -re. Mikor kivettem reszelt csokoládét szórtam rá ami természetesen megolvadt . Kicsit hagytam hűlni majd áttettem tányérra (ekkor kicsit megcsúszott) ezután már lehetett szeletelni. Nagyon finom !Jó étvágyat !