Gombás-zöldborsó nokedlivel

  • 2017.03.01.
  • 3

Gombát zöldborsóval párosítottam már többször,
most
a fűszerezésén változtattam kicsit!


























































































Hozzávalók:
15 dkg mirelit zöldborsó, 10 dkg gomba, 1 db vöröshagyma, 2 evőkanál lecsó, fűszerek: só, őrölt pirospaprika, őrölt bors, kakukkfű, rozmaring, 1 dl főzőtejszín, 2-3 evőkanál olaj, kevés vágott petrezselyemzöldje.Elkészítése:
Gombát megtisztítottam majd felszeleteltem. Olajat forrósítottam amin megdinszteltem a megpucolt és felkockázott vöröshagymát rátettem a lecsót majd fűszereztem /ízlés szerinti mennyiségben /. Hozzáöntöttem a zöldborsót
kevés vizet öntöttem rá és fedő alatt főztem puhára ezután tettem hozzá a gombát pároltam ezzel is
kevés vágott petrezselymet szórtam rá és felöntöttem a tejszínnel amivel felfőztem és már készen is volt! Nokedlit szokásos módon elkészítettem
hozzá. Nagyon finom !Jó étvágyat !