Gomba tojással/ Szakácsmustra 19.fordulójára...

  • 2016.09.20.
  • 7

és természetesen
egy jó vacsorára! Ebben a fordulóban nálam volt a választás lehetősége és én Horváth Ilonát
választottam! Már eddig is sok receptjét ismerem és nap mint nap kóstolom most olyat választottam amit eddig még nem:)















































































Hozzávalók: 20 dkg gomba, 2 db
tojás, só, őrölt bors, vágott petrezselyem, olaj vagy zsír, 1 tk. tejföl.Elkészítése: Gombát megtisztítottam apróra daraboltam. Előzőleg zsírban sütöttem tócsnit
ezt a zsírt használtam fel , felforrósítottam
és a gombát beletettem szórtam rá sót és borsot majd
dinszteltem fedővel letakarva és
anélkül hogy a leve párologjon el. Tojást felütöttem kis tálkába bele a teáskanálnyi tejföl villával felvertem majd ráöntöttem a gombára
összekevertem rászórtam a darabolt petrezselymet és készre sütöttem. Nagyon finom!Ui:Érdekes mert már tojásos gombát eddig is készítettem de az hagymával és zöldséggel készült
az is finom, de ez egészen más a gomba íze jobban érződik!Jó étvágyat !