Gesztenye fagyi / fagyi-gép nélkül/ házilag

  • 2016.09.01.
  • 9

Ebben a nyári szezonban nem sok fagyit ettünk. Boltból
talán egyszer vettem,
házilag készültet is csupán
egyszer mikor
egy kedvenc ízűt fedeztem fel az egyik blogon ! Most szintén így jártam
gesztenyét nagyon szeretem de most ez a főpróba így a szezon végére , TücsökBogár konyhája blogról hoztam! Azt a mennyiséget írom le amiből én készítettem!















































































Hozzávalók:1 tubus
cukrozott sűrített tej/150 g/12,5 dkg gesztenyemassza1,5 dl tejszínpár csepp rumaroma*Elkészítése:A gesztenyét krumplinyomón átnyomtam
majd a többi hozzávalóval együtt
gépi habverővel
addig vertem még teljesen egyneművé vált (állaga mint a tejföl). Ezután zárható műanyag dobozba tettem és mélyhűtőbe pakoltam. A talált blogon úgy volt írva hogy legalább 3 óra szükséges ahhoz hogy
fogyasztható legyen,
türelmetlenül számoltam az időt :-)) Nagyon finom házi fagyival lettem gazdagabb, köszi!Ha szereted a gesztenyét ezt ki kell próbálnod !!