Sváb hagymaleves" Gasztroangyal"

  • 2016.08.10.
  • 1














































































Hozzávalók: 3 db vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 2 db krumpli, 1/2 l hús alaplé/ 1 db leveskockából készítettem /, só, őrölt bors, olaj, ízlés szerint főzőtejszínElkészítése: Vöröshagymát, fokhagymát
megtisztítottam felkockáztam és az olajon megdinszteltem. A krumplit megtisztítás után felkockáztam és hozzátettem a hagymához majd felöntöttem az alaplével

sót és pici borsót tettem hozzá és addig főztem még puha lett a krumpli. Ekkor leturmixoltam
visszatettem a tűzhelyre és 1/2 dl
főzőtejszínt kevertem hozzá
amivel ismét felfőztem. Nagyon ízlett mindkettőnknek, még férjuram is
kétszer szedett!Jó étvágyat!