Hússal töltött palacsinta rántva

  • 2016.05.16.
  • 0

Előző napi ebédünk új" köntösben"!




































Hozzávalók és elkészítése: Sokszor elkészítettem már
nagyon finom!Pörkölt ami megmaradt
kb. 30 dkg hús volt
+ a szaft, húst ledaráltam ,
10 db sós palacsintát csináltam amit megtöltöttem a ledarált
hússal/palacsinta közepébe rakok 2 evőkanál darált húst és
ráhajtom ,becsomagolom
a tésztával/.
A szaftot
ízesítettem tejföllel babérlevéllel
felfőztem. Ez volt a hortobágyi palacsinta ! Megmaradt 3 töltött palacsinta szaft viszont már elfogyott. Ekkor jön ez a megoldás, lisztbe felvert tojásba és prézlibe forgattam a töltött palacsintát
és forró olajban sütöttem ki. Bármilyen körettel nagyon finom, de akár
savanyúsággal vagy salátával is
finom ebéd lehet belőle és laktató !Jó étvágyat kívánok!