Görög körözött /házilag

  • 2016.02.12.
  • 9

Véletlenül vettem észre
itt
ezt
a finomságot és természetesen ki is próbáltam! Az "egyszerű és nagyszerű" kategóriába tartozik úgy gondolom :)





































Hozzávalók:15 dkg feta sajt2 db főtt tojás2 evőkanál tejfölmetélőhagyma bors ízlés szerint*Elkészítése:Először megfőztem a tojást amit csupán 8' főztem hogy ne legyen túl kemény a tojás sárgája. A fetát villával jól összetörtem minél krémesebb legyen. A tojásokat apró kockákra vágtam
és a tejföllel és a
összevágott hagymával
elkevertem majd a sajthoz tettem
amit kicsit borsoztam és az egészet kikevertem. Só nem szükséges mert a sajt sós! Hűtőbe tettem hogy az ízek érjenek kicsit össze majd kentük kenyerünkre! Nagyon finom !