Tejfölös-lecsós gomba tésztával

  • 2015.12.01.
  • 1

Tésztás ebédet szerettem volna
ezért az összes kis adagban eltett alapanyagokból készítettem egy egészet
és még finom is lett !















































































Hozzávalók:szalonna zsír1 fej vöröshagyma2 evőkanál
lecsó/télire eltettből/őrölt bors, sócsípős paprikapiros paprikamaroknyi abált darabolt gomba1 dl tejföltészta*Elkészítése: Zsírt felmelegítettem amiben a megpucolt és apróra vágott hagymát megdinszteltem. Ezután tettem rá a lecsót majd a fűszereket és végül a gombát.Egészen kevés vizet tettem hozzá csupán annyit hogy össze tudjon főni majd egy darabka babérlevelet tettem hozzá és a tejfölt.Felforrt és már készen is volt. A tésztát a szokásos módon kifőztem és ráöntöttem a szószra majd összekevertem. A sok kicsiből lett egy ebéd ami kettőnknek is elég lett volna, ha férjuram is szeretné a tésztát:) Így viszont
maradt még holnapra is
belőle! Nagyon finom !Jó étvágyat kívánok!