Gesztenyés fatörzs, sütés nélkül "Gasztroangyal"

  • 2015.12.15.
  • 8

A műsorban mikor láttam az elkészítését
megtetszett mert könnyen hamar elkészíthető ! A recept mennyiségéből két rúd lesz, nálam most fele mennyiségből készült!














































































Hozzávalók:2 rúdhoz: 2 db tojás1,5 evőkanál kakaópor4 púpozott evőkanál cukor25 dkg vaj2 db gesztenyemassza*Elkészítése: Először a krémet készítettem el: a tojást kakaóport és cukrot elkevertem majd felmelegítettem. Mikor már langyosra hűlt hozzátettem a vajat és jól kikevertem. A gesztenyemasszát
szobahőmérsékletre kiengedve
átgyúrtam majd alufóliára tettem és kinyújtottam téglalapra. Ezután krémmel megkentem és feltekertem mint a bejglit. Külsőleg is krémet kentem rá amit villával csíkoztam
és "görcsöket" nyomtam a fatörzsre. Ezután kis időre hűtőbe tettem. Nagyon finom !
( A fél adaghoz /1 rúd/: 1 cs. gesztenyemassza, 1 csapott
ek. kakaópor, 2 evőkanál cukor 12,5 dkg vaj, 1 db tojás, csupán ennyire volt szükségem !) A krémre 1 csepp rumaromát tettem !Kívánok hozzá jó étvágyat!