Zserbós szaloncukor házilag

  • 2015.11.09.
  • 4















































































Hozzávalók:15 dkg darált dió10 dkg darált keksz2 evőkanál baracklekvár2 teáskanál apróra vágott aszalt sárgabarack10 dkg étcsokoládé*Elkészítése: A hozzávalókat összegyúrtam és 30' hűtőbe tettem. Ezután
apró darabokat tépdesve megformáztam
a szaloncukrot és tálcára téve mélyhűtőbe pakoltam 10'. Közben gőz fölött megolvasztottam a csokoládét és a szaloncukrokat megmártottam benne majd sütőpapírra tettem és dermedni ismét hűtőbe pakoltam. Mikor már teljesen megszikkadt a csoki csak akkor csomagoltam be pár darabot
mintának a többit kis papír kapszlikba tettem egyet félbevágtam hogy lássátok belülről is. Nagyon finom !( Most
próbaként készítettem el
bár
az egész mennyiséget összegyúrtam de csupán a felét formáztam meg a másik felét mélyhűtőbe tettem.

A fele mennyiségből 20 db
lett!)Sok sikert hozzá!