Almás-fahéjas keksz/ liszt és cukor nélkül/

  • 2015.11.28.
  • 2















































































Hozzávalók:10 dkg zabpehely10 dkg kókuszreszelék1 tk szódabikarbóna3 tk méz2 db közepes alma1 tk vanília aroma1 tk fahéj1 db tojáskb. 1 dl 100 %-os almalé*Elkészítése: Száraz hozzávalókat összekevertem, az almát megpucoltam majd apróra felvágtam és a száraz hozzávalókhoz tettem . A többi hozzávalót külön edényben elkevertem majd a szárazba öntve összegyúrtam. Sütőpapírt tettem a tepsibe és a masszából kis gombócokat formáltam majd kicsit ellapítottam és így pakoltam sorba. Előmelegített sütőben 175 fokon 30' sütöttem. Nagyon finom ! Lehet hogy legközelebb inkább nagy lyukú reszelőn lereszelem az almát!A receptet innen hoztam!