Szilvás kevert pite

  • 2015.09.23.
  • 4









































































Hozzávalók: /28 cm átmérőjű pitéhez/ 20 dkg margarin, 15 dkg porcukor, 3 db tojás, 10 dkg natúr joghurt,fél csomag sütőpor, 1 teáskanál őrölt fahéj, 20 dkg liszt, szilva.Elkészítése: A tésztához a margarint kikevertem a porcukorral egyenként adtam hozzá a tojásokat, a joghurtot, végül beleforgattam a sütőporral és fahéjjal elkevert lisztet. A tésztát egyenletesen egy sütőpapírral bélelt piteformába kentem és a tetejét kiraktam a megmosott kimagozott felezett szilvával. Előmelegített sütőben 160 fokon 40' sütöttem. Mikor már a formában kihűlt akkor szórtam meg porcukorral. Nagyon finom!Forrás:Nők Lapja Konyha

Címkék

Pite Szilva