Házi májkrém

  • 2015.02.03.
  • 8

Mivel szeretjük a májkrémet ezért gyorsan ki is próbáltam Citromrab receptjét!




































Hozzávalók:/fél adagot készítettem/ 25 dkg. csirkemáj,1 evőkanál zsír, kisebb fej vöröshagyma,
késhegynyi pirospaprika/csípős/, 3 evőkanál víz, 1/2 mk őrölt fekete bors, 1 mk
majoránna,1 mk só.Elkészítése:Májat megtisztítottam majd apró darabokra vágtam. Zsírban megdinszteltem a megtisztított apróra felvágott vöröshagymát rászórtam a pirospaprikát vizet
hozzátettem
a májat
és a többi fűszereket és lassú tűzön félig lefedve 20' puhára pároltam.Mikor levettem a tűzhelyről akkor sóztam és hagytam kihűlni. Ezután botmixer segítségével pépesítettem és zárható üvegbe tettem amit hűtőben tárolok!Nagyon finom!