Kolbászos lecsó tarhonyával

  • 2013.08.06.
  • 1









































Hozzávalók: Zsír,
vöröshagyma, fokhagyma, paprika, paradicsom,15 dkg. kolbász, fűszerek :só, pirospaprika, őröltbors, csípőspaprika. 25 dkg. tarhonya , hozzá fűszerek:só, őröltbors, apróra vágott petrezselyem, kevés olaj .Elkészítése:
A lecsót / mindenki / a szokásos módon elkészítettem majd
az apróra fölvágott kolbásszal belefőztem. Külön kevés olajon megpirítottam a tarhonyát
amire
rászórtam a fűszereket és felöntöttem annyi vízzel ami bőven ellepte
kevés főzés után letakarom fedővel és hagyom a párában megpuhulni a tarhonyát, ezért kb. 20'
nem feszem le a fedőt.

Címkék

Főétel Tészták