Zöldbabfőzelék tojásfasírttal

  • 2013.07.10.
  • 4











































Hozzávalók:
Zöldbabfőzelék

már szerepel blogomban. Tojásfasírtot most készítettem először, Hankka blogján tetszett meg. /Kevesebb mennyiségből készítettem/ 3+1 tojás, só, őröltbors, petrezselyem , zsemlemorzsa, ehhez a mennyiséghez 1 db zsömle(szétmorzsólva) , / most én ehelyett amikor ledarálom a száraz zsömlét, kenyeret prézlinek
és átszitálás után megmarad a nagyobb darabos törmelék,
külön zacskóban elszoktam tenni ezt használtam
fel/, 1 cikk fokhagyma, 1 kisebb vöröshagyma, olaj.Elkészítése:
Tojásfasírt: 3 tojásból kevés olaj pici só hozzáadásával
kemény rántottát készítettem majd mikor kihűlt
hozzátettem a darabos zsömlemorzsát, a zúzott fokhagymát és az apróra fölvágott vöröshagymát
a tojást és a fűszereket valamint a felaprított petrezselymet. Az egészet jól összegyúrtam
pogácsákat formáltam belőle megforgattam zsemlemorzsában és olajban kisütöttem.Nagyon finom érdemes kipróbálni, aki még eddig nem ismerte volna!