Tejfölös-zöldséges tészta

  • 2013.07.13.
  • 0











































Hozzávalók:
20 dkg. vegyeszöldség, zöldborsó, kukorica, 1 kisebb vöröshagyma, 1 cikk fokhagyma, olaj,babárlevél, 1 ek. házi olasz fűszerkeverék, só,
1 dl tejföl, 1-1 db paradicsom,paprika. 20 dkg. tészta.Elkészítése:
Kevés olajat melegítettem
amibe tettem a felkockázott vöröshagymát és fokhagymát majd a vegyeszöldséget. Fedő alatt dinszteltem majd hozzátettem a fűszereket és a feldarabolt paprikát és paradicsomot. Egész kevés vizet öntöttem alá
összefőztem az egészet majd beletettem a babérlevelet kevés liszttel megszórtam és végül a tejfölt ráöntve készrefőztem.A tésztát
szokásos módon kifőztem
és
tányérra halmoztam majd rákanalaztam a szószt!